Ruime fitnesszaal

Technofit beschikt over een ruime fitnesszaal met de modernste apparatuur van Technogym. Of je nu gaat voor krachttraining, conditietraining of vetverbranding, bij ons kan jong en oud terecht. Op het ritme van de muziek en onder toezicht van een erkend sportinstructeur, is het altijd fijn sporten. Ook lockers zijn voorzien.

 

 

 

 

 

 

Professionele begeleiding

Bij ons kun je rekenen op de nodige professionele begeleiding. Al onze sportinstructeurs beschikken over een erkend diploma en ze helpen je graag om verantwoord te sporten met een programma op maat, speciaal voor jou. Bij de start heb je ook de mogelijkheid om een conditietest te doen.

faciliteiten-danszaal

 

 

Moderne danszaal

Alle groepslessen vinden plaats in onze professionele danszaal en sportruimte. Het is the place to be voor onze lessen Club Power, Club Battle, Zumba, Yoga en Abs & Core Mix. Ook de spinningfanaten onder ons komen hier ruimschoots aan hun trekken. Technofit beschikt over wel 60 spinningfietsen.

 

Douches met sauna

Na het sporten kun je een frisse douche nemen in onze doucheruimte. In de wintermaanden is er tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van de sauna. Zo stap je met nog meer energie naar buiten!

 

Gezellig sportkafee

In ons modern sportcafé is het altijd fijn vertoeven. Even uitblazen na alle sportieve activiteiten, een sportdrank uitkiezen of bijpraten op terras met je sportvrienden. Altijd welkom, ons team staat voor je klaar!