Bkick Groepsles

Fysiek en mentaal trainen

Wat is ClubJoy Battle®?

ClubJoy Battle® is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit de Tai Chi, karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen en ontspanningsoefeningen. Maar ClubJoy Battle® is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

Voor wie is ClubJoy Battle®?

ClubJoy Battle® is voor iedereen die doelgericht wil werken aan een fysieke en mentale training. Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling met ClubJoy Battle®.

Hoe ziet een ClubJoy Battle® les eruit?

Een ClubJoy Battle® les kenmerkt zich door een oosterse sfeer in combinatie met de westerse snelheid. De muziek wijst je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De coach daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. De sfeer en denkwijze van het Verre Oosten geven je de mogelijkheid te ontspannen van de snelheid van alledag tijdens deze uitdagende training.

NIEUW : DE BKICK BOKSPAAL 

Vanaf september worden er in de BKick lessen staande bokspalen gebruikt!

 

Tijdschema van Bkick

  • maandag 20u00
  • vrijdag 19u00

Andere groepslessen

Prijzen

10 beurten: 85 €
20 beurten: 150 €
1 kwartaal: 145 € (1 groepsles)
1 jaar: 370 € (1 groepsles)

Met een 10 of 20 beurtenkaart kan je ook alle andere groepslessen meedoen.

Bkick Instructeurs

Wil je starten met Bkick ?

Je hoeft niet meteen een vol abonnement te nemen
De eerste testles kan je apart afrekenen.